Onze diensten

CREALIX is gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van websites en applicaties. Daarnaast beschikken wij over veel kennis en expertise rondom informatie technologie (IT). Van ontwikkeling tot grafische vormgeving en online marketing. Wij hebben alles in huis om uw ideale partner te zijn voor al uw technische vraagstukken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij streven hiernaar middels hard werken, transparantie en communicatie rondom en tijdens onze dienstverlening werken streven.

Software ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties op maat. U kunt bij ons terecht voor zowel web-based als desktop applicaties. Onze applicaties zijn van hoogwaardige kwaliteit, zowel in de front-end als back-end. Hierdoor zijn CREALIX applicaties makkelijk en snel te onderhouden. Wij bouwen onze applicaties in vooral in .NET C# en PHP.

Webdesign

Wij bouwen op maat gemaakte websites met of zonder CMS systeem. Een CMS systeem helpt u bij het beheren van de website indien u over weinig tot geen technische kennis bezit. Voorbeelden van een CMS systeem zijn WordPress en Drupal. Het is uiteraard ook mogelijk om een op maat gemaakte CMS systeem door ons te laten ontwikkelen. Ook kunt u bij ons terecht voor het hosten van uw website met onbeperkte bandbreedte.

Webhosting

Wij bieden snelle en krachtige webhosting aan voor uw website of applicaties. Onze webhosting heeft standaard onbeperkte bandbreedte. Daarnaast kunt u kiezen uit 1GB, 5GB, 15GB of onbeperkte schijfruimte. Vraag gratis een offerte aan voor meer informatie.

Onderhoud

Wilt u een aanpassing doen in een bestaande website of applicatie? Of heeft u onvoldoende technische kennis in huis om een complexe probleem op te lossen. Dat hoeft geen probleem voor u te zijn. Wij lossen doen aanpassingen en lossen uw problemen razendsnel op.

Grafische vormgeving

Onze designers ontwerpen pakkende huisstijlen, logo’s en flyers. Daarnaast verzorgen wij ook de drukwerk voor uw flyers, posters en/of visitekaartjes. Voor een impressie van onze unieke ontwerpen kunt u een kijkje nemen in onze portfolio.

Marketing

U heeft al een website maar de conversie valt tegen? Wij kunnen u helpen met het genereren van meer conversie vanuit uw website. Dit doen wij door middel van marketing strategie├źn op maat en krachtige tools.

Security

Is uw website of bedrijfsnetwerk gehackt of wilt u het zekere voor het onzekere. Wij kunnen u helpen met het beschermen van uw website en systemen. Ook hebben al ervaring met WordPress virussen en malware, deze verwijderen wij tegen een zeer betaalbare prijs.